Natrol

Quickview
(0)

Natrol 5-HTP Fast Dissolve 100mg

35.49 лв.

Какво представлява продуктът на Natrol 5-HTP? 5-HTP служи като мощен антидепресант, действа потискащо на апетита и същевременно подпомага и регулира съня. 5-хидрокситриптофан (или 5-HTP), е познат още като oxitriptan (съкратено INN), той е компонент, често срещащ се като аминокиселина. Участва в метаболитни съединения, в биосинтеза на трансмитерите..

Quickview
(0)

Natrol 5-HTP Mood Positive

37.99 лв.

Какво представлява 5-HTP Мууд Позитив на Natrol? У всеки един човек се случва настроението да спадне за дълъг период, някои фактори допринасят това усещане да се задълбае и да достигне депресивно състояние. Целейки избягване липса или загуба на позитивизма, отчаяние, депресивни и мрачни мисли се налага поддържане естествените нива на хормона Сероти..

Quickview
(0)

Natrol 5-HTP Time Release 100mg

37.99 лв.

Какво представлява продуктът на Natrol 5-HTP? 5-HTP служи като мощен антидепресант, действа потискащо на апетита и същевременно подпомага и регулира съня. 5-хидрокситриптофан (или 5-HTP), е познат още като oxitriptan (съкратено INN), той е компонент, често срещащ се като аминокиселина. Уачства в метаболитни съединения, в биосинтеза на трансмитерите..

Quickview
(0)

Natrol AcaiBerry 1000mg

25.49 лв.

Какво представлява Acai? Акай(Acai berry) е тъмнолилавият плод на диво растение, виреещо в тропическите гори на Бразилия, за който е установено, че притежава ценни хранителни свойства и оказва благотворен ефект върху човешкото здраве. Приемът на Акай успешно подпомага борбата с наднорменото тегло, сърдечно-съдовите заболявания, диабета, психичното ..

Quickview
(0)

Natrol AcaiBerry Diet

25.49 лв.

По какъв начин действа Акай Бери Дайет на Natrol? AcaiBerry Diet на Natrol оптимизира ефекта от спазването на режим с цел намаляване на телесните мазнини и особено в съчетание с подходяща здравословна диета и тренировъчна програма. Изключително ефективното действие на AcaiBerry Diet се основава на богатата билкова формула, изграждаща неговото съдър..

Quickview
(0)

Natrol AcaiBerry Weekend Cleanse

24.49 лв.

Какво е действието на AcaiBerry Weekend Cleanse? AcaiBerry Weekend Cleanse представлява 3-степенна достъпна за прилагане програма с цел пречистване на организма. С изпълняване на Стъпка 1(Cleanse Now) се подпомага облекчаването на проблеми като подуване на корема и запек. Стъпка 2(Detox Now) се изразява в редуциране на токсините чрез осигурената ан..

Quickview
(0)

Natrol Acidophilus Probiotic 100mg

25.49 лв.

Какво представлява Acidophilus? Пробиотиците са добрите бактерии, в организма ни. Тяхното естествено присъствие помага на стомашно-чревния тракт. Подложени на стрес, напрежение и динамика, хората губят от количествата на естествените бактерии, а това води до неустойчивост на имунната система . Научно и практически е доказано, че хранителните добавк..

Quickview
(0)

Natrol Acidophilus Probiotic 100mg

20.99 лв.

Какво представлява Acidophilus? Пробиотиците са добрите бактерии, в организма ни. Тяхното естествено присъствие помага на стомашно-чревния тракт. Подложени на стрес, напрежение и динамика, хората губят от количествата на естествените бактерии, а това води до неустойчивост на имунната система . Научно и практически е доказано, че хранителните добавк..

Quickview
(0)

Natrol Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP

31.99 лв.

Natrol Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP е научно формулиран, за да реши три основни проблема със съня: той ви помага да успокоите ума си, да заспите и да спите спокойно през цялата вечер. Технологично развитата формула в Natrol Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP използва двуслойна таблетна технология за освобождаване на съставките в оптимално време. ..

Quickview
(0)

Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg

23.49 лв.

Какво представлява Адвансд Слийп Мелатонин на Natrol? Често от напрежение, превъзбуда на нервната система или под влияние на други фактори сънят се нарушава, а това води до натрупване на умора в човешкия организъм. За да не се стига до момента, в който физическите и психически сили не издържат се препоръчва Адвансд Слийп Мелатонин. Той е от типа хр..

Quickview
(0)

Natrol Alpha Lipoic Acid Time Release 600mg

31.99 лв.

Какво представлява Алфа Липоевата Киселина на Natrol? Алфа Липоевата Киселина е ефикасен продукт с мощно антиоксидантно действие, неутрализиращ влиянието на свободните радикали в организма и предпазващ клетките от евентуално увреждане. В своята същност алфа-липоевата киселина представлява мастна киселина, необходима на тялото в процеса на енергийно..

Quickview
(0)

Natrol B Complex Fast Dissolve

22.99 лв.

Какво представлява B Complex Fast Dissolve на Natrol? Приемът на този продукт осигурява набавянето на основни хранителни вещества, които участват широкоспектърно в правилното протичане на процесите в организма. В състава на Natrol B Complex Fast Dissolve е включен набор от активни витамини от В-група, основни хранителни вещества, подпомагащи растеж..

Quickview
(0)

Natrol B-100 Complex

39.49 лв.

Какво представлява В-100 Комплекс на Natrol? Приемът на този продукт осигурява набавянето на основни хранителни вещества, които участват широкоспектърно в правилното протичане на процесите в организма. В състава на Natrol B-100 Complex е включен набор от активни витамини от В-група, основни хранителни вещества, подпомагащи растежа и развитието, и U..

Quickview
(0)

Natrol Bilberry 40mg

28.49 лв.

Боровинките са плодове изключително богати на флавоноиди. За производството на този продукт боровинките са извлечени и концентрирани, за да могат да подсилят нивата на антоцианините. Антоцианините са оцветителите в люспата и сока на боровинката. Те са част от групата на флавоноидите. Една от най- популярните билки на пазара днес - боровинката, безс..

Quickview
(0)

Natrol BioBeads Probiotic Acidophilus

31.99 лв.

Какво представлява Natrol BioBeads Probiotic Acidophilus? Милиони микроорганизми обитават всяка част от нашия организъм. Те са разположени по устната кухина, в стомаха и червата, в половите и пикочните пътища. Всички те оформят цялостната вътрешна екосистема в организма, а когато настъпи дисбаланс на нормалната микрофлора, той рефлектира върху имун..

Quickview
(0)

Natrol Biotin 1000mcg

20.49 лв.

Какво представлява Biotin на Natrol? Биотин на Natrol е мощна формула, която осигурява хранителна подкрепа за поддържането на здрави коса и нокти. Поддържайки целостта на матрицата на косата, ноктите и кожата, приемът на биотин ефективно допринася за ежедневното им подхранване. Продуктът участва в преработвателния процес на въглехидратите, протеини..

Quickview
(0)

Natrol Biotin Maximum Strength 10,000mcg

28.99 лв.

  Хранителна подкрепа за здрава коса Подсилва ноктите Стимулира производството на енергия Поддържа триглицеридите в норма..

Quickview
(0)

Natrol Biotin Plus Lutein

22.99 лв.

 Natrol® Биотин Plus хидратира кожата и спомага за здрава коса и нокти, благодарение на двете си съставки подпомагащи красотата - Биотин и Лутеин5000 мкг Биотин в доза. Известният още като "витамин на красотата" ,Биотин, помага за постигането на лъскава коса, здрави нокти и нежна кожа, важни за жизнения вид на всеки един човек.Клинично доказан..

Quickview
(0)

Natrol BrainSpeed Memory

42.99 лв.

Какво представлява BrainSpeed Memory на Natrol? Natrol brainSpeed Memory е продукт, различен от останалите със сходен характер по формула и съдържание. Действието му подпомага оросяването на мозъка, подобрява цялостното състояние на кръвоснабдяването в организма, грижи се за запаметяващите функции на мозъка, чрез стимулиране на мозъчните клетки. Съ..

Quickview
(0)

Natrol Calcium D-Glucarate

45.99 лв.

Какво представлява Natrol Calcium D-Glucarate? Калциевият Д-Глюкарат представлява калциева сол на Д-Глюкаровата киселина, която е натурална субстанция, съдържаща се в повечето плодове и зеленчуци. Малки количества от това естествено вещество се съдържа и в човешкото тяло, осъществявайки дейността на бета-глюкуронидазата – ензим, стимулиращ нормално..

Quickview
(0)

Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol

15.49 лв.

Какво представлява Natrol Cholesterol Balance? Приемът на Холестерол Баланс на Natrol набавя на Вашия организъм необходимото количество бета ситостерол и други ценни фитостероли, които ефективно поддържат нивата на холестерола в нормалните здравословни граници. По този начин Natrol Холестерол Баланс участва в превенцията на риска от сърдечни заболя..

Quickview
(0)

Natrol Cinnamon Biotin Chromium

26.99 лв.

Какво представлява Natrol Канела Биотин Хром? Продуктът предоставя активна формула с тройно действие – екстракт от канела, биотин и хром пиколинат (Chromax). Natrol Канела Биотин Хром оптимизира правилното протичане на мастния, белтъчния и въглехидратния метаболизъм. Една от ключовите функции на продукта е да съдейства за поддържането на здравослов..

Quickview
(0)

Natrol Cinnamon Extract 1000mg

20.49 лв.

Какво представлява екстрактът от Канела? Cinnamon extract на Natrol оказва ползотворно действие върху метаболизма на глюкозата и въздейства благоприятно върху регулирането нивата на кръвната захар. Чрез способността си умерено да редуцира глюкозните нива в кръвта, екстрактът от канела успешно съдейства за превенцията на сърдечно-съдови заболявания ..

Quickview
(0)

Natrol Cognium

55.49 лв.

Какво представлява Natrol Cognium? Подобрява паметта и концентрацията Натурален продукт Видими резултати след 4 седмици Клинично тестван Подобрява мозъчната дейност..

Quickview
(0)

Natrol Collagen Skin Renewal

32.49 лв.

Natrol Collagen Skin Renewal е модерна добавка за красота, която подобрява здравето и външния вид на кожата. Тази мощна формула съдържа Verisol® Collagen Peptides, биоактивни колагенови пептиди, които стимулират естественото производство на колаген в организма и е клинично доказано, че намаляват бръчките, подобряват еластичността, твърдостта и тону..

Quickview
(0)

Natrol Complete Balance for Menopause AM/PM

37.99 лв.

Какво представлява Формула за Менопауза Къмплийт Баланс на Natrol? Всеки етап от живота е съпроводен с множество физиологични и психични проблеми, на които следва да се обръща специално внимание. Един от етапите, които водят до големи аномалии в женският организъм е менопаузата. Наред с настъпващите дълготрайни обрати, всяка жена трябва да понася м..

Quickview
(0)

Natrol CoQ-10 100mg

27.49 лв.

Какво представлява Natrol CoQ-10? Коензим Q-10 е изключително важен компонент, участващ в структурата на нашите клетки. Синтезът на тази присъща за човешкия организъм съставка протича в черния дроб на всички бозайници, а малки количества от нея могат да бъдат установени и в структурата на растенията. Една от основните функции на този специфичен мас..

Quickview
(0)

Natrol CoQ-10 100mg

27.49 лв.

Какво представлява Natrol CoQ-10? Коензим Q-10 е изключително важен компонент, участващ в структурата на нашите клетки. Синтезът на тази присъща за човешкия организъм съставка протича в черния дроб на всички бозайници, а малки количества от нея могат да бъдат установени и в структурата на растенията. Една от основните функции на този специфичен мас..

Quickview
(0)

Natrol CoQ-10 100mg

46.99 лв.

Какво представлява Natrol CoQ-10? Коензим Q-10 е изключително важен компонент, участващ в структурата на нашите клетки. Синтезът на тази присъща за човешкия организъм съставка протича в черния дроб на всички бозайници, а малки количества от нея могат да бъдат установени и в структурата на растенията. Една от основните функции на този специфичен мас..

Quickview
(0)

Natrol CoQ-10 200mg

49.99 лв.

Какво представлява Natrol CoQ-10? Коензим Q-10 е изключително важен компонент, участващ в структурата на нашите клетки. Синтезът на тази присъща за човешкия организъм съставка протича в черния дроб на всички бозайници, а малки количества от нея могат да бъдат установени и в структурата на растенията. Една от основните функции на този специфичен мас..

Quickview
(0)

Natrol CoQ-10 50mg

34.99 лв.

Какво представлява Natrol CoQ-10? Коензим Q-10 е изключително важен компонент, участващ в структурата на нашите клетки. Синтезът на тази присъща за човешкия организъм съставка протича в черния дроб на всички бозайници, а малки количества от нея могат да бъдат установени и в структурата на растенията. Една от основните функции на този специфичен мас..

Quickview
(0)

Natrol CoQ-10 Fast Dissolve 100mg

25.99 лв.

Какво представлява Natrol CoQ-10? Коензим Q-10 е изключително важен компонент, участващ в структурата на нашите клетки. Синтезът на тази присъща за човешкия организъм съставка протича в черния дроб на всички бозайници, а малки количества от нея могат да бъдат установени и в структурата на растенията. Една от основните функции на този специфичен мас..

Quickview
(0)

Natrol Cranberry

16.99 лв.

Какво е предназначението на екстракт от червена боровинка на Natrol? Натурален растителен екстракт Ефикасна при инфекции на пикочните пътища Еквивалент на 4000мг червена боровинка Мощен антиоксидант..

Quickview
(0)

Natrol Daily Fruit and Veggie

34.99 лв.

Natrol Daily Fruit & Veggie са натурални мултивитамини, съдържащи 46 органични плодове и зеленчуци. Natrol Daily Fruit & Veggie помагат за поддържане на цялостното здраве като ви осигуряват пълен спектър от витамини и минерали. Тези органични витамини са отличен източник на витамините A,C и Е. Някои от храните включени в мултивитаминния комплекс са..

Quickview
(0)

Natrol Daily Stress Relief

24.99 лв.

Има моменти, в които всички бихме искали да използваме малко дзен в бутилка. Natrol Daily Stress Relief е специално разработена с уникална комбинация от съставки за поддържане на здравословни нива на серотонин. Natrol Daily Stress Relief не предизвиква пристрастяване и е подходящо и за вегетарианци.Серотонинът е стабилизатор, регулиращ тревожността..

Quickview
(0)

Natrol DHA 500mg Super Strength

33.49 лв.

Какво представлява DHA Super Strength на Natrol? DHA (Докохексаенова киселина) принадлежи към незаменимата в ефективното  поддържане на човешкото здраве и благосъстояние група на Омега-3 есенциалните мастни киселини. Придържайки се към функцията на всички мазнини да акумулират и доставят енергия на тялото, омега-3 мастните киселини взимат акти..

Quickview
(0)

Natrol DHEA 10mg

12.49 лв.

Какво представлява Natrol DHEA? Natrol DHEA ефективно подпомага поддържането на хормоналния баланс чрез наличието на естествения за човешкия организъм хормон DHEA. Неговото научно наименование е дехидроепиандростерон. Нормален е процесът на намаляване на количеството на този хормон в тялото успоредно с напредването на възрастта. Производството на х..

Quickview
(0)

Natrol DHEA 25mg

53.99 лв.

Какво представлява Natrol DHEA? Natrol DHEA ефективно подпомага поддържането на хормоналния баланс чрез наличието на естествения за човешкия организъм хормон DHEA. Неговото научно наименование е дехидроепиандростерон. Нормален е процесът на намаляване на количеството на този хормон в тялото успоредно с напредването на възрастта. Производството на х..

Quickview
(0)

Natrol DHEA 25mg

35.99 лв.

Какво представлява Natrol DHEA? Natrol DHEA ефективно подпомага поддържането на хормоналния баланс чрез наличието на естествения за човешкия организъм хормон DHEA. Неговото научно наименование е дехидроепиандростерон. Нормален е процесът на намаляване на количеството на този хормон в тялото успоредно с напредването на възрастта. Производството на х..

Quickview
(0)

Natrol DHEA 50mg

21.49 лв.

Какво представлява Natrol DHEA? Natrol DHEA ефективно подпомага поддържането на хормоналния баланс чрез наличието на естествения за човешкия организъм хормон DHEA. Неговото научно наименование е дехидроепиандростерон. Нормален е процесът на намаляване на количеството на този хормон в тялото успоредно с напредването на възрастта. Производството на х..

Показани 1 от 40 | 117 (3 Страници)