Hypertrophy Nutrition

Quickview
(0)

hypertrophy - CLA 1000mg 33 servings

26.00 лв.

 HYPERTROPHY CLA 1000MG CLA е естествено срещащ се компонент в множество хранителни продукти. Основно се съдържа в месото и млечните продукти, но в твърде ограничени количества. Ползите от употребата на CLA като хранителна добавка са известни от доста години - подобрява възможностите на тялото за мускулно изграждане и допринася за по-бързото ..

Quickview
(0)

HYPERTROPHY - ZMA 90caps.

21.00 лв.

HYPERTROPHY  ZMA 90  ZMA е хранителна добавка, съчетаваща минералите цинк, магнезий с витамин Б6. Цинкът и магнезият в комбинация по между си съдействат за по-голямо увеличение на силата и издръжливостта, като същевременно спомагат по-доброто възстановяване след тренировки. А витамин Б6 е добавен, понеже благоприятства по-доброто им усво..

Quickview
(0)

HYPERTROPHY- Glutamine 315gr.

30.00 лв.

HYPERTROPHY- Glutamine 315gr. Глутамин от водещата японска компания за субстанции Ajinomoto. Името Ajinomoto е гаранция за невероятно качествен продукт! Глутаминът е аминокиселина, която се среща в организма ни напълно естествено. Когато обаче тренираме по-интензивно, нивата на тази аминокиселина започват да намаляват. Именно поради тази при..

Quickview
(0)

HYPERTROPHY- Hepa Tic 90 servings.

22.00 лв.

HYPERTROPHY-Hepa TIC Черния дроб е орган в човешкото тяло подложен на адски много стрес в днешно време - тежки и нездравословни храни, алкохол, лекарства, стрес.  Всичко това оказва неблагоприятно въздейстие върху здравето на черния дроб и възпрепятства правилното му функциониране. Имайте предвид, че здравословното ни състояние в огромна час..

Quickview
(0)

HYPERTROPHY- Vitamin B Complex 60 servings.

13.00 лв.

HYPERTROPHY VITAMIN B COMPLEX итамин B комплекс на Hypertrophy Nutrition е хранителна добавка доставяща ви всички витамини от група B под формата на лесни за преглъщане капсули. Всички витамини от група B са от особено значение за правилното протичане на множество процеси в човешкото тялоОсновните ползи от включването на Витамини B комплекс в ежед..

Quickview
(0)

HYPERTROPHY- Vitamin E 400ui 60 servings.

26.00 лв.

HYPERTROPHY-Vitamin E 400 ui Витамин Е (Vitamin E) е мастноразтворим и се съдържа в клетъчните мембрани. Алфа-токоферола действа като антиоксидант, като не позволява образуването на свободни радикали и намалява оксидирането на липиди в клетките. Витамин Е (Vitamin E) подобрява функциите на имунната и сърдечносъдовата система. Витамин Е(V..

Quickview
(0)

HYPETRTOPHY- Green Tea 90caps

15.00 лв.

Hypertrophy- Green Tea 90caps - Зеленият чай е една от най-популярните хранителни добавки в световен мащаб. Неговите ползи за спортистите и неспортуващите хора са много: Изгаря мазнинтие; Забързва обмяната на веществата (по-бърз метаболизъм); Притежава антиоксидантни способности; Намалява възпалителните процеси в тялото; Действа диуретично; П..

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)