SOUL PROJECT LABS

Изчерпан!
Quickview
(0)

Soul Project Labs - Carni Tropic Pure 20*25ml.

35.00 лв.

Soul Project Labs Carni Tropic Pure 20*25ml. L - карнитин е основен елемент в горенето на мазнините. Това е аминокиселината, която транспортира мазнините за енергия по време на физическа дейност. В допълнение имаме таурин, за по-бързо и лесно транспортиране на другите елементи. Таурина също дава допълнителна енергия. Продукта е в удобни за еднокра..

Изчерпан!
Quickview
(0)

Soul Project Labs - Carni Tropic Pure 3000ml 20*25ml.

42.00 лв.

Soul Project Labs Carni Tropic Pure 3000ml 20*25ml. L - карнитин е основен елемент в горенето на мазнините. Това е аминокиселината, която транспортира мазнините за енергия по време на физическа дейност. В допълнение имаме таурин, за по-бързо и лесно транспортиране на другите елементи. Таурина също дава допълнителна енергия. Продукта е в удобни за ..

Quickview
(0)

Soul Project Labs - WPS 908gr.

47.00 лв.

Soul Project Labs WPS 908 gr. WPS Whey Protein Stack от Soul Project Labs е отлична протеинова матрица. С ниско съдържание на въглехидрати и мазнини , обогатена с таурин и витамин B6 . WPS Stack Whey Protein съчетава перфектно съотношенията на белтъчини, въглехидрати и мазнини, витамини и минерали, аминокиселини и ВСАА , за да Ви предложи един на..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)