MUTANT

Quickview
(0)

MUTANT Creakong 300 g

32.00 лв.

Креатинът работи. Има над 300 изследвания, които доказват, че след протеина, креатинът е добавката номер 1 за покачване на мускулатурата и наистина е така. Основната цел на креатина е да хидратира мускулите и да увеличи силата ви. Затова MUTANT създадоха най-мощния от всички креатини – MUTANT CREAKONG. Това е единствената формула креатин, която дос..

Quickview
(0)

MUTANT Iso Surge 5 lbs

155.00 лв.

Описание: Ако ще инвестирате парите си в изолат, то MUTANT  Ви предлагат ISO SURGE: 25 грама от 100% чист суроватъчен протеин изолат и хидролизат в една доза; Много ниско съдържание на мазнини; Пълен прилив на висококачествен протеин с невероятен гурме вкус ! Искате ли да давате парите си за шоколад, който има вкус на всички останали, или ва..

Quickview
(0)

Mutant MCT Oil 946 ml

46.40 лв.

Mutant MCT Oil (средно разклонена верига  триглицериди) не съдържа никакви транс мазнини и се извлича от кокосовото масло, за да ви предостави 6 пъти повече триглецириди в сравнение с обикновеното кокосово масло (кокосовото масло съдържа само 15% MCT). MCT Oil  предоставя на атлетите, които се нуждаят от много енергия, точно това, от коет..

Quickview
(0)

MUTANT Micellar 1800 g

116.10 лв.

MUTANT MICELLAR съдържа мицеларен казеин, който е революционен протеин. Той снабдява тялото с аминокиселини до 7 часа след прием. Бавното освобождаване на аминокиселините предотвратява тялото от катаболизъм – състоянието, в което тялото буквално започва да се самоизяжда, за да си набави необходимата енергия. По време на катаболизма, тялото изпраща ..

Quickview
(0)

MUTANT Whey 10 lbs

183.00 лв.

Описание: Необходими са големи усилия за ефективна тренировка и сериозно спазване на правилно хранене, за да постигнете целите си. Всички знаем че, протеинът има огромно значение, защото спомага изграждането на мускулите. MUTANT WHEY бързо се превръща в най-добрата протеинова бленда. Този продукт представлява 4 степенен суроватъчен протеин, който с..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)