NOW

Quickview
(0)

Now 5-htp 50mg 30 Veg Caps

22.00 лв.

NOW 5-HTP - 5-хидрокситриптофан е аминокиселина, която контролира гнева. Извлича се от семената на африканско растение (Griffonia simplicifolia). Когато попадне в мозъка, се превръща в серотонин - веществото, което контролира агресията, апетита, съня, настоението и сексуалността. Серотонинът е известен също като хормона на щастието и липсата му в о..

Изчерпан!
Quickview
(0)

Now 5-htp 50mg 90 Veg Caps

50.00 лв.

Описание: Now 5-htp 50mg спомага за доброто настроение. 5-HTP е непосредствен метаболит между аминокиселината L-триптофан и хормона на щастието серотонин. Извлича се от зърната на африканското растение Griffonia simplicifolia.5-HTP е хранителна добавка, която ще ви помогне да контролирате апетита си,  ще ви даде мотивацията за тренировки и  ще допр..

Quickview
(0)

NOW 7-Keto (100mg) 30 Veg Caps

56.00 лв.

Описание: NOW 7-Keto е продукт за контрол на телесното тегло. Той действа като стимулира процеса на термогенеза в тялото, благодарение на DHEA (дехидроепиандро-стерон), който е естествен метаболит. Подобрява фукцията на щитовидната жлеза, увеличава мускулната маса, без да импортира тестостерон в тялото. Този продукт не съдържа хормони, а по ес..

Quickview
(0)

0.00 лв.

..

Quickview
(0)

NOW Acai (500mg) 100 Veg Caps

56.00 лв.

Срок на годност:.07.2020 Акай бери са плодове, характерни за Бразилските тропически гори. Естествените  фитонутриенти като полифеноли, включително елагична киселина, рутин, антоцианини и катехини, които се съдържат в тези забележителни плодове, предпазват тъканите и клетките от оксидативен стрес и стареене. Натурално съдържат високо ..

Quickview
(0)

NOW Acetyl L-Carnitine 500mg 100 Veg Capsules

85.00 лв.

NOW Acetyl L-Carnitine:- Транспортира мастните киселини - Увеличава клетъчната енергия Ацетил л-карнитинът е модифицирана аминокиселина, която подпомага производството на клетъчна енергия, участвайки в транспортирането на мазнини към митохондриите, където се оксидира и се превръща в ATP (химическа енергия за клетката). Ацетил л-карнитинът е високо..

Quickview
(0)

0.00 лв.

..

Quickview
(0)

NOW Acidophilus 4X6 - 60 Capsules

36.00 лв.

Описание: Подпомага положителен пробиотичен баланс Поддържа здрава имунна система Този продукт е създаден с цел да осигури висока потенция. Now Acidophilos 60caps е балансирана комбинация от два известни вида местни чревни бактерии. Редовният прием на полезните пробиотици може да помогне в поддържането на здравословна чревна флора. Препоръчаната у..

Quickview
(0)

NOW ADAM MENS MULTIPLE VITAMIN 90 SOFTGELS

65.00 лв.

Описание: Много продукти на пазара не съдържат високо съдържание на витамини и имат много излишни добавени съставки. NOW Foods ADAM е формулиран да съдържа най-ниските нива от тези излишни съставки, оставяйки повече място за ценните вещества. Всеки друг комплекс ще ви се стори отживелица, защото: Съдържат бета-каротин, вегетариански източ..

Quickview
(0)

NOW Amino Complete 120 caps

32.00 лв.

Описание: Amino Complete съдържа 20 заменими и незаменими аминокиселини. Заменими аминокиселини са тези, кото тялото призвежда само и респективно незаменими са тези, които трябва да приемаме под формата на хранителни добавки или храни. Аминокиселините са от съществено значение за тялото ни, укрепват имунната система и помагат на мускулите да се въз..

Quickview
(0)

NOW Amino-9 Essentials Powder 330 grams

85.00 лв.

NOW Amino-9 Essentials Powder 330gr: - Спомагат по-бързото възстановяване  - Спомагат изграждането на чиста мускулна маса - Стимулират протеиновия синтез - Комплекс от изцяло незаменими аминокиселини   Начин на употреба: Смесете 2 1/4 чаени лъжици с около 230 мл вода или любимата ви напитка. Приемайте от един до три пъти дневно. Приеман..

Quickview
(0)

NOW Antioxidant Caps 60 caps

38.00 лв.

Срок на годност: 06.2019Antioxidant Caps комбинира важни хранителни вещества, които предпазват от вредното действие на свободните радикали, отделени при окислителните процеси. Бета-каротинът предотвратява развитието на ракови заболявания и е важен за зрението. Витамин C притежава мощно изразен антиоксидантен ефект. Antioxidant Caps съдържа цинк и ..

Quickview
(0)

NOW Apple Pectin 120 caps

45.00 лв.

- Подпомага чревното здраве - Понижава риска от сърдечно-съдови болести, сърдечен удар и висока кръвна захар - Намалява нивата на холестерол - Подобрява храносмилането и усвояването на храната   Начин на употреба: 2 капсули - 1 до 3 пъти дневно. ..

Quickview
(0)

NOW Ashwagandha (450mg) 90 vcaps

48.00 лв.

- Мощен адаптоген - Помага на организма да се приспособи към условия на стрес - Подсилва имунната система - Формула, подходяща за вегетарианци   Начина на употреба: 1 капсула 2-3 пъти дневно...

Quickview
(0)

NOW Astaxanthin (4mg) 60 Veggie Softgels

55.00 лв.

NOW Astaxanthin неутрализира свободните радикали в очите и централната нервна система. Научните изследвания също така показват, че Астаксантин може да поддържа здрава и балансирана имунната система на организма.  Този продукт  съдържа Zanthin®, който поддържа очното здраве и насърчава здрава нервна система. -..

Quickview
(0)

Now Astragalus 500 mg 100 caps

25.00 лв.

В продължение на повече от 2000 години китайските билкари ценят Astragalus заради неговите адаптогенни свойства, както и заради способността му да тонизира тялото и "жизнената сила", известна като Чи. Astragulus укрепва имунната система. Тази билка има доказана способност да стимулира производството и подобрява дейността на белите кръвни клетки, ка..

Quickview
(0)

NOW Biotin (5000mcg) 60 vcaps

28.00 лв.

Biotin е разтворим във вода витамин, необходим за нормалния растеж. Той играе жизненоважна роля в много процеси на тялото, включително нервите, храносмилането и метаболизма, както и здравето на кожата и косата. Biotin е ключов регулаторен елемент в глюконеогенезата, синтеза на масни киселини и в метаболизма на някои аминокиселини. Освен че, ролята ..

Quickview
(0)

NOW Black Walnut Hulls (500mg) 100 caps

25.00 лв.

NOW Black Walnut Hulls: - Билкова добавка - Съдържа черен орех - Гарантирано качество съгласно GMP (сертификат за добри производствени практики) - Хранителна добавка Люспите на черния орех (Juglans nigra) представляват елемент на неузрелия плод на дървото. Сведения за употребата на люспи от черен орех датират назад до древните гърци и римляни, а съ..

Quickview
(0)

NOW Bone Strength 120 caps

41.00 лв.

Описание: Now Bone Strenght е продукт, който съдържа най-важните съставки за здравето на костите и зъбите. Съдържа MCHA  (Mycrocrystalline Hydroxyapatite) – микрокристален хидроксиапатит, натурална съставка, която изгражда кристалната структура на костите и зъбите. Тя е източник на калций и фосфор с висока усвояемост – основни елементи в съста..

Quickview
(0)

NOW Borage Oil (240mg GLA) 60 sgels

45.00 лв.

Borage Oil е хранително масло, богато на полиненаситени мазнини.  Линолна киселина и Гама линолна киселина (GLA) са основни мастни киселини. Въпреки че тялото може да произведе GLA от диетична линолна киселина, може да бъде по-ефективно употребен за телесни функции, когато се приема директно от диетични източници. Borage Oil е концрентриран из..

Quickview
(0)

NOW Boron (3mg) 100 caps

20.00 лв.

Описание: Boron е биологично активен минерал, който оказва влияние върху метаболизма на калций, магнезий и фосфор. Боронът е известно, че поддържа костната сила и структура. Спомага здравината на костите Синергично действие с калций и магнезий 3мг. дневна доза Повишена абсорбация Начин на употреба: Приемайте 1 капсула дневно с храна...

Quickview
(0)

NOW Boswellia Extract (250mg) 60 Veg Caps

39.00 лв.

Срок на годност: 04.2020NOW Boswellia Extract 250mg: - Билкова добавка - Стандартизиран екстракт от босвелия - Ексракт от корен на куркума - Гарантиран GMP (Good Manufacturing Practice) стандарт - Продуктът е хранителна добавка - Вегетарианска формула Boswellia Extract съдъжа стандартизирана доза от мин. 65% босвелиеви (тритерпеноидни) киселини – ..

Quickview
(0)

NOW BREWER'S YEAST 650 MG 200 TABLETS

30.00 лв.

Описание: Now Brewer's Yeast съдържа няколко естествено срещащи се витамини, минерали и други полезни хранителни вещества. Към дрождите не са добавени синтетични витамини по време на обработката. В състава на бирената мая присъстват витамини от В-групата като:Тиамин (витамин В-1), Рибофлавин (Витамин В-2), Ниацин, Витамин В-6, Фолиева киселина, Вит..

Quickview
(0)

NOW C-1000 Sustained Released with Rose Hips 100 tabs

32.00 лв.

NOW Vitamin C-1000 /Sustained Release with Rose Hips/ съдържа мощна доза витамин C и екстракт от шипка, богат източник на този безценен витамин. Благодарение на формулата с постепенно освобождаване, продуктът осигурява висока концентрация за продължителен период от време.   Витамин C е водоразтворим витамин, който стимулира имунната система, п..

Quickview
(0)

NOW C-1000 with Bioflavonoids 100 Veg Capsules

32.00 лв.

Витамин C е основен хранителен елемент, разтворим във вода и добре познат заради жизненоважната си роля за имунната система. Той е необходим също за производството на колаген (структурен протеин в съединителната тъкан) и е важен за кожата, костите и ставите. NOW C-1000 with Bioflavonoids е нужен за метаболизма на аминокиселините и за оползотворяван..

Quickview
(0)

NOW C-1000 with Bioflavonoids 250 Veg Capsules

64.00 лв.

Витамин C е основен хранителен елемент, разтворим във вода и добре познат заради жизненоважната си роля за имунната система. Той е необходим също за производството на колаген (структурен протеин в съединителната тъкан) и е важен за кожата, костите и ставите. NOW C-1000 with Bioflavonoids е нужен за метаболизма на аминокиселините и за оползотворяван..

Quickview
(0)

Now C-500 with Rose Hips 100 tabs

19.00 лв.

Now C-500 with Rose Hips е разтворимo във вода хранителнo веществo, добре познато с жизнената си роля в имунната система. Витамин С е необходим за производството на колаген (структурен протеин в съединителната тъкан) и е важен за кожата, здравето на костите и ставите. Витамин С е необходим за аминокиселинния метаболизъм, синтеза на хормони и използ..

Quickview
(0)

NOW Cal-Mag Caps 120 caps

40.00 лв.

Cal-Mag на NOW съдържа минерали, които са есенциални за здравето на костите. В допълнение към калция и магнезия са добавени високо усвоими форми на цинк, желязо и манган - три основни минерала, които подпомагат здравето на костите. Освен това е добавен и витамин Д, който също подпомага калциевия метаболизъм. Начин на употреба: Приемайте по 1 капсул..

Quickview
(0)

NOW Calcium Citrate 100 tabs

32.00 лв.

- Синергична формула за по-здравословен костен метаболизъм. Съдържа Магнезий и Витамин D - Много лесно усвоим калций - Хранителна добавка - Вегетарианска формула   Calcium Citrate е оптималната вегетарианска формула за подсилване на костната структура.  Calcium Citrate е преработена и лесна за усвояване форма на калций.  Основни мине..

Quickview
(0)

Now Candida Support 90 Veg Caps

55.00 лв.

Срок на годност: 09.2019 г.Описание: Candida albicans е натурална мая, която обикновено се намира в червата като част от нормалната чревна микрофлора. Candida Support е комбинация от традиционни билкови съставки (Pau D'Arco, черен орех и ореганово масло), биотин (витамин В-комплекс) и каприлова киселина (природна мастна киселина, произлизаща от рас..

Quickview
(0)

NOW Caprylic Acid (600mg) 100 Softgels

45.00 лв.

Срок на годност: 09.2020гCaprylic Acid е естествено получен нутриент, който обикновено се използва за поддържане на доброто чревно състояние. Caprylic Acid (Каприлова киселина) е позната още и като октаноична киселина и е късо до средно верижна мастна киселина (МСТ), която се среща естествено в кокосовия орех и в палмовото масло. Caprylic Acid подд..

Quickview
(0)

NOW Cascara Sagrada 450 mg 100 caps

25.00 лв.

Описание: Cascara Sagrada Bark (Rhamnus purshiana), което означава „свещена кора”, има дълга история в традиционната употреба на билки за лечение на редовността на червата.   Cascara Sagrada прочиства червата дори и при възпаления на лигавицата, способствайки за оздравяването и. Използва се като разхлабително средство при остър или хронич..

Quickview
(0)

Now Cats Claw 100 caps

25.00 лв.

Now Cats Claw:  - Поддържа имунната система - Гарантирано качество съгласно GMP (сертификат за добри производствени практики) - Хранителна добавка Котешкият нокът (Cat's Claw) е уникална южноамериканска билка, налична в няколко различни форми. Компанията взе изключителни мерки за осигуряване единствено на чиста, с най-високо качество проба от ..

Quickview
(0)

NOW Cayenne 500mg 100 Veg Caps

25.00 лв.

Кайеновият пипер (Capsicum frutescens) се използва като храна  от хиляди години. Горещият и пикантен вкус на лют червен пипер се дължи най-вече на съставката, известна като капсаицин. Съвременните научни изследвания показват, че консумацията на кайен може да помогне за поддържането на сърдечно-съдовите и храносмилателните функции на орган..

Quickview
(0)

NOW Chitosan 500mg 120 caps

52.00 лв.

Срок на годност: 30.09.2018NOW Chitosan е хранителна добавка със съдържание на хитозан, естествен източник на фибри, който спира усвояването на вредни мазнини в тялото, намалява нивата на холестерол и подпомага функциите на сърдечно-съдовата система Предимства:   - Предотвратява натрупването на подкожни мазнини - Понижава нивата на вредни..

Quickview
(0)

NOW Chlorella 1000 mg - 60 tabs

36.00 лв.

Хлорела е зелено едноклетъчнo микроводорасло, което съдържа най-високите концентрации на хлорофил, познати на науката. NOW Chlorella 1000mg набавя на организма високи нива на бета-каротин, смесени каротеноиди, витамин С, желязо и протеини. Клетъчната стена на Хлорелата е разбита механично за подпомагане на усвояването на хранителната добавка. Начин..

Quickview
Quickview
(0)

NOW Cholesterol Support 90 Veg Caps

63.00 лв.

Срок на годност: 06.2020NOW Cholesterol Support подпомага  производството и обмяната на „добрия” холестерол във вашия организъм. За оптимални резултати съчетайте приема с подходящ хранителен режим с ниско съдържание на наситени мазнини и редовни аеробни упражнения. Начин на употреба: Продуктът не е лекарствено средство. Да се приема като хра..

Quickview
(0)

NOW Choline and Inositol 500mg 100 caps

36.00 лв.

Холинът и Инозитолът са членове от семейството на витамин В. Холинът се намира в повечето животински тъкани и е необходим за нормална синаптична трансмисия и здраве на мозъка. В допълнение, холинът е включен в разграждането на мастни киселини. Инозитолът е също важен за здравето на мозъка и нервната система. Двете вещества заедно са незаменими комп..

Quickview
(0)

NOW Chromium Picolinate 200 mcg 100 Veg Caps

20.00 лв.

Хромът е незаменим минерал, който работи с инсулина в полза на здрави нива на глюкоза в кръвта и играе важна роля в правилната употреба на протеин, мазнини и въглехидрати. Научните изследвания също показват, че той играе важна роля за сърдечно-съдовото здраве. Като част от здравословна програма за диета и упражнения, Chromium Picolinate спомаг..

Показани 1 от 40 | 170 (5 Страници)